Technische Due Diligence

Voordat u als koper een investeringsbeslissing maakt, wilt u zeker weten dat een gebouw/woning een goede investering is. Een Technische due diligence onderzoek is hierbij onmisbaar. Due Diligence betekent letterlijk ‘gepaste zorgvuldigheid’. Een technische due diligence onderzoek richt zich op het juist in kaart brengen van risico’s en kansen van de investering met betrekking tot gezondheid, veiligheid en milieu. Zo kan een technische due diligence onderzoek van invloed zijn op de verkoopovereenkomst.

JS Vastgoedmanagement beschikt over een ruime mate van expertise en praktijkervaring om met gepaste zorgvuldigheid de technische en financiële risico’s van een investering in korte tijd in kaart te brengen.

Een gecertificeerde inspecteur onderzoekt het gebouw/woning op locatie. Alle relevante gegevens worden in kaart gebracht. Deze informatie worden verwerkt tot een gedetailleerde rapportage van de risico’s en kansen van de investering. Zodat u vertrouwd en volledig inzichtelijk uw investeringsafweging kunt maken.

JS Vastgoedmanagement is ook gespecialiseerd in kostenramingen voor eventuele revitaliseringen of nieuwbouwprojecten.

 

NEEM DIRECT CONTACT
MET ONS OP

Heeft u vragen over het beheer of onderhoud van uw vastgoed? Neem dan snel contact met ons op. Dan maken we een vrijblijvende afspraak om het plan van aanpak met u door te spreken.

T. 0182-601438
Einfo@jsvastgoedmanagement.nl

 

 

PROJECTEN ADVIES

 JS Vastgoedmanagement BV
A  Mercuriusweg 7a - 2741 TB Waddinxveen
P
  Veldzoom 71 - 
2821 ZD Stolwijk (postadres)
T  +31 (0)182 - 60 14 38

E  info@jsvastgoedmanagement.nl
I   www.jsvastgoedmanagement.nl