Energie prestatie advies

Het Energie Prestatie Advies (EPA) is een instrument om te komen tot energiebesparende voorzieningen en een optimalisatie van het energieverbruik in uw gebouw.

Het EPA is geen willekeurig advies: het moet voldoen aan eisen die de overheid hiervoor heeft gesteld. Niet iedereen mag zomaar een EPA opstellen. Om zeker te zijn van een professionele uitvoering en het recht op een eventuele vergoeding, werkt JS Vastgoedmanagement uitsluitend met gecertificeerde inspecteurs.

Het EPA vormt de basis voor het opstellen van mogelijke energiebesparende maatregelen, zoals het isoleren van vloeren, wanden of dakplaten, het aanbrengen van isolatieglas of zonnepanelen, aanpassingen aan de cv-ketel, het isoleren van leidingen of een combinatie hiervan.

Behalve een EPA advies kunnen we tevens  een energielabel voor u generen. Deze is geënt op het Energie Prestatie Advies en geeft inzicht in het energieverbruik.
Het energielabel is verplicht voor eigenaren van zowel bestaande als nieuwe gebouwen bij verkoop, verhuur of oplevering. Dit label geeft weer hoe energiezuinig het gebouw is. Eventuele energiebesparende stappen kunnen wij uitwerken in een maatwerkadvies.

 

NEEM DIRECT CONTACT
MET ONS OP

Heeft u vragen over het beheer of onderhoud van uw vastgoed? Neem dan snel contact met ons op. Dan maken we een vrijblijvende afspraak om het plan van aanpak met u door te spreken.

T. 0182-601438
Einfo@jsvastgoedmanagement.nl

 

 

PROJECTEN ADVIES

 JS Vastgoedmanagement BV
A  Mercuriusweg 7a - 2741 TB Waddinxveen
P
  Veldzoom 71 - 
2821 ZD Stolwijk (postadres)
T  +31 (0)182 - 60 14 38

E  info@jsvastgoedmanagement.nl
I   www.jsvastgoedmanagement.nl