VVE BEHEER

Vastgoedbeheer in vertrouwde handen

Al vele jaren beheert, onderhoudt en ondersteunt JS Vastgoedmanagement vastgoed voor uiteenlopende opdrachtgevers. Uitgangspunt bij ons vastgoedbeheer is handhaving op het door de opdrachtgever gewenste prestatieniveau. Door ons brede dienstenpakket heeft u via ons maar één aanspreekpunt op technisch, administratief en juridisch gebied.

Van een eigenaar van een appartement kan men niet verwachten dat hij volledig op de hoogte is van alle feiten op het gebeid van VvE’s. Daarvoor bieden wij u een compleet en voordelig pakket aan.
Ons VvE-pakket is zo flexibel, dat u zelf kunt kiezen welk onderdeel relevant is voor uw situatie. Zo stelt u uw eigen unieke pakket samen.

LEES MEER >

Financiële, administratieve en technische dienstverlening

Alle Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) zijn verplicht om een financiële reservering te doen voor het noodzakelijke onderhoud.  JS Vastgoedmanagement helpt u om een goede onderbouwing (MJOP) voor het reservefonds op te stellen. Deze MJOP kunt u bij ons uitbreiden met een technisch en administratief advies of een volledig beheerpakket. Met deze dienstverlening verzorgen wij de dagelijkse financiële en administratieve werkzaamheden voor u uit.

Voor diverse VvE’s verzorgen wij de administratie en periodieke verantwoording van alle financiële wijzigingen door middel van kwartaaloverzichten en het opstellen van de jaarcijfers.

Naast het verzorgen van financiële en administratieve werkzaamheden kenmerkt JS Vastgoedmanagement zich door een sterke bouwtechnische achtergrond. Hierdoor kunnen wij u optimaal adviseren hoe u uw bezit in een goede onderhoudsconditie (NEN2767) houdt.

 

Concrete werkzaamheden:

  • het voeren van de dagelijkse administratie;
  • het verlenen van technische ondersteuning;
  • het opstellen van financiële verslagen (balans, kostenoverzicht, overzicht reservefonds, conceptbegroting, jaarrekeningen);
  • het beheren van verzekeringen, banksaldi, energieverbruik;
  • de facturatie en betalingen, automatische incasso’s;
  • het verzorgen van de correspondentie;
  • het verzorgen van klachten-, contract- en planmatig onderhoud.
  • het bijhouden van het woningdossier;

NEEM DIRECT CONTACT
MET ONS OP

Heeft u vragen over het beheer of onderhoud van uw vastgoed? Neem dan snel contact met ons op. Dan maken we een vrijblijvende afspraak om het plan van aanpak met u door te spreken.

T. 0182-601438
Einfo@jsvastgoedmanagement.nl

PROJECTEN BEHEER

     JS Vastgoedmanagement
A  Hoogstraat 80 - 2851 BH Haastrecht
P
  Veldzoom 71 - 
2821 ZD Stolwijk (postadres)
T  +31 (0)182 - 60 14 38 
M +31(0) 6 - 13 86 92 03
E  info@jsvastgoedmanagement.nl
I   www.jsvastgoedmanagement.nl