OPSTELLEN MJOP

Het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) is een plan waarin we de kwaliteit van de gebouwen en de omvang van de werkzaamheden goed en helder omschrijven. Hierdoor kunt u planmatig onderhoud plegen en hebt u in één oogopslag inzicht in de bouwkundige staat van het gebouw.

Bij dit onderhoudsplan leveren wij uiteraard een meerjaren onderhoudsbegroting. Deze begroting laat zien welke kosten u moet maken voor het jaarlijks onderhoud. JS Vastgoedmanagement brengt het planmatig onderhoud inzichtelijk over meerdere jaren, om zo te kunnen reserveren voor toekomstige uitgaven en om onverwachte gebreken zoveel mogelijk te voorkomen.

Wij kunnen meerdere kwaliteitsscenario’s berekenen waarin de klant de gewenste kwaliteit van het onderhoudsniveau kunt kiezen.

Kortom, met een gedegen MJOP hebt u een overzichtelijk en helder leesbaar document in handen. Een strategisch hulpmiddel om het onderhoud en de bijbehorende kosten op lange termijn te overzien.

JS Vastgoedmanagement is specialist in het opstellen van deze meerjarenplannen, maar kan ook bestaande meerjarenplanningen updaten of omzetten.

Binnen onze MJOP’s is de conditiemeting volgens de NEN2767 volledig geïntegreerd.

 

NEEM DIRECT CONTACT
MET ONS OP

Heeft u vragen over het beheer of onderhoud van uw vastgoed? Neem dan snel contact met ons op. Dan maken we een vrijblijvende afspraak om het plan van aanpak met u door te spreken.

T. 0182-601438
Einfo@jsvastgoedmanagement.nl

 

 

PROJECTEN ADVIES

 JS Vastgoedmanagement BV
A  Mercuriusweg 7a - 2741 TB Waddinxveen
P
  Veldzoom 71 - 
2821 ZD Stolwijk (postadres)
T  +31 (0)182 - 60 14 38

E  info@jsvastgoedmanagement.nl
I   www.jsvastgoedmanagement.nl