ADVIES

Vastgoedmanagement is belangrijk om grip te houden op de actuele marktwerking. Bij JS Vastgoedmanagement is vastgoedbeheer in vertrouwde handen.  Goede zorg voor uw vastgoed leidt tot een langere levensduur en goede uitstraling. Wij zijn gespecialiseerd om u te adviseren in een goed onderhoudsmanagement.

Wij adviseren overheden, woningbouwcoöperaties, ontwikkelaars, aannemingsbedrijven, vereniging van eigenaren en particulieren.

Het onderhoudsadvies is breed georiënteerd van de ontwikkelingsfase tot en met bestaande bouw en monumenten.

Binnen ons advies staan altijd uw wensen centraal met een blik op de toekomst. Gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit, wet- en regelgeving en duurzaamheid zijn daarom ook belangrijke pijlers.

Door onze flexibele en compacte organisatie kunnen we een goede prijs-kwaliteitsverhouding leveren en hanteren we korte lijnen in de communicatie. Hierdoor blijft de efficiëntie en effectiviteit van onze organisatie richting onze opdrachtgevers gewaarborgd.

Wij leveren een integrale aanpak en maatwerk.

Onze expertise bevat:

 

NEEM DIRECT CONTACT
MET ONS OP

Heeft u vragen over het beheer of onderhoud van uw vastgoed? Neem dan snel contact met ons op. Dan maken we een vrijblijvende afspraak om het plan van aanpak met u door te spreken.

T. 0182-601438
Einfo@jsvastgoedmanagement.nl

 

 

PROJECTEN ADVIES

 JS Vastgoedmanagement BV
A  Mercuriusweg 7a - 2741 TB Waddinxveen
P
  Veldzoom 71 - 
2821 ZD Stolwijk (postadres)
T  +31 (0)182 - 60 14 38

E  info@jsvastgoedmanagement.nl
I   www.jsvastgoedmanagement.nl